Hallo, wij van Fan Jewels bestaan uit moeder Astrid en dochter Mandy. Mandy is hierin  de film en serie freak en bezit de nodige kennis over film en serie om zich creatief te uiten . Astrid zorgt voor de bevoorrading, en het beheer over Fan Jewels.

Begin 2019 kwamen wij tot de ontdekking dat er amper een webshop bestond die zich richt op de Nederlandse markt voor wat betreft film- en serie gerelateerde sieraden. En daar was het gat in de markt geboren!

Wij streven ernaar om “met de tijd mee te gaan”, dat wil zeggen inspringen op nieuwe geeky series en films. Het aanbod van nieuwe series en films groeit nog steeds, dus we hebben ideeën te over om filmsieraden te maken. Netflix heeft veel eigen series, dus daar springen wij op in. Alles wat wij verkopen, hebben wij gezien als serie of film. Wij verdiepen ons in de serie of film, de personages en de koppels die daaruit voortkomen. Alle film sieraden worden door ons zelf gemaakt, dus geen enkel stuk zal hetzelfde zijn. Er kunnen meerdere combinaties gemaakt worden met onze bedels, aangezien ze voor meerdere fandoms gebruikt kunnen worden. Dus hebben we uiteindelijk producten, die je nergens anders zult tegenkomen. We vinden het gewoon leuk om het anders te doen!

De webshop is nog volop in ontwikkeling, maar in de toekomst hopen we met onze filmsieraden op de grotere Comic Cons te mogen staan. Wij hopen in ieder geval dat jullie net zoveel plezier beleven aan het bladeren , herkennen en kopen, als dat wij zoveel plezier beleven aan het maken van de sieraden. Veel plezier bij Fan Jewels!